Despre noi

Aris Co Group este o companie infiintata in anul 2007 avand ca si principal obiect de activitate importul si comercializarea produselor Kerakoll. Distribuim produse de inalta calitate, profesionale, care ofera clientilor nostrii o siguranta ridicata in domeniul constructiilor si al amenajarilor, al constructiilor speciale si al renovarilor.

Cererile clientilor sunt tratate cu multa atentie oferindu-se consiliere tehnica pentru fiecare situatie specifica astfel incat clientul sa faca alegerea care se potriveste cel mai bine cu cerintele si bugetul sau. Produsele comercializate de noi se adreseaza profesionistilor, celor care cred in calitate mai mult decat in pret si cantitate si ca atare asistenta tehnica oferita de noi, cei de la  Aris Co Group este profesionista. In acelasi timp, flexibilitatea in relatiile cu clientii ne permite oferirea de conditii tehnico-comerciale optime pe piata din Romania si nu numai.                                                                                   

Pregatirea tehnica a personalului nostru, experienta si prezenta in teren fac din Aris Co Group o companie care ofera o solutie durabila, fara riscuri pentru problemele care apar in santiere. In general solutiile noastre se refera la hidroizolatii de orice tip, reparatii de sape si betoane, placari cu ceramica, piatra naturala si lemn, aplicari de solutii epoxidice si poliuretanice, incluzand aici si sustinerea directa la aplicare.

Colaborarea directa cu producatori de top, internationali si locali, scurteaza traseul de la producator la client si astfel atat pretul cat si informatiile urmeaza cel mai scurt traseu posibil iar gama de produse de inalta tehnologie satisface cerintele celor mai exigenti clienti.

Mai mult, pentru produsele Kerakoll exista de o clasificare dupa rating ECO Kerakoll care implica o informare a clientilor asupra conditiilor de interactiune cu mediul a acestor produse. Pentru clientii deschisi catre materialele de constructii naturale exista inclusiv o categorie de produse Bio cunoscuta cu numele de Categoria Biocalce, produse ce sunt realizate din materiale naturale 100%.  Acesta actiune alaturi de explicarea unor termeni si notiuni de baza a fost extinsa pentru aproape toate produsele promovate si implica o activitate de informare continua a clientilor. Din acest motiv am dezvoltat si paginile web www.casa-ari.ro si web shop-ul www.arisco.ro unde va puteti inscrie pentru newsletters pentru a putea obtine informatii suplimentare despre produse si pentru a fi la curent tot timpul cu noutatile din domeniu.

Aris Co Group ofera spre vanzare o gama larga de produse profesionale, de calitate, cu detalii referitoare la consumuri si costuri estimate, cu sustinerea directa in alegerea solutiilor,  cu pregatirea si informarea echipelor de aplicatori in vederea aplicarii corecte a produselor.